Special Logo For Blog Arnies

Posted on 10:50 PM by @RJUNADES

haha....x tau la arnies the zone nak x logo ni..apa2 pun memang test market buat logo. sapa2 nak boleh la beli...kawe jual dengan harga ...rahsia

Logo Khas SKUB 2009

Posted on 11:19 PM by @RJUNADES







Tengok2 la...

Logo Khas Buat Kelab Badminton SKUB

Posted on 11:08 PM by @RJUNADES



Logo ni direka khas buat Kelab Badminton SKUB..Oleh kerana aktifnya bermain badminton maka ada keperluan untuk ada logo khas....

Adidas

Posted on 8:54 AM by @RJUNADES

apa sapa Yang Minat Barang2 Adidas...check out..




Kenangan Bersama

Posted on 8:25 AM by @RJUNADES



Beberapa bulan yang lepas, SKUB banyak menyertai pertandingan sukan.. agak mengejutkan kerana semua acara yang disertai memberangsangkan..Tahniah kepada semua yang terlibat termasuk jurulatih yang letih dan guru-guru pengiring yang tidur malamnya mengiring..hehe

H1 N1 - Langkah Berjaga Jaga

Posted on 8:18 AM by @RJUNADES


H1 N1 perkara yang amat digeruni pada ketika ini... minggu lepas sebilangan murid didapati demam....pihak berkenaan telah melakukan lawatan mengejut untuk mengenal pasti murid yang dijangkiti H1 N1..alhamdulillah..murid yang menerima rawatan hanya demam biasa..menurut Dr....selalunya mereka yang demamnya mencapai suhu 41 berpotensi untuk dijangkiti...

PSP Go: The official details

Posted on 1:20 AM by @RJUNADES


The PSP Go may have been the worst-kept secret of this year's E3 show, but Sony's press conference has now supplied the official details. For the most part, there's little that wasn't already revealed or correctly assumed: the PSP Go is smaller, has a slide-up screen, no UMD drive--and no game-changing upgrades, such as a touch screen or second analog stick. But the big news is that the new PSP will be available in North America on October 1 for $249. ....perkara ni memang dah mantap..tapi ada yang lagi mantap..sejak tahun 2006 kawe guna psp (psp Phat)..kawe tunggu game Granturismo..now..(speak english) sekali dgn psp Go ni akan keluar game GT5 @ GranTurismo5..memang mantap..x sabar menantinya...yang minat game psp..boleh calling2..kawe boleh shared...no problem..mantap

Sembang-Sembang


ShoutMix chat widget
There was an error in this gadget

yamaha rhino rollover